Nieuws

Koploper Rohda B1 tegen de nummer 2 VVOG B1

Nadat Rohda Raalte B1 de eerste periode had binnengehaald, hebben ze ook de tweede periode als nummer 1 afgesloten. Ook gedurende deze periode werd er aanvallend en attractief voetbal gespeeld. Ondertussen loopt de competitie langzaam richting het einde en zijn er nog vijf wedstrijden te spelen.

SV Nieuwleusen B1 - Rohda Raalte B1 053

Op dit moment heeft Rohda Raalte B1 vijf punten voorsprong op nummer twee VVOG. De heenwedstrijd ging gelijk op en resulteerde in een 1-1 uitslag. Hierin was te zien dat de teams weinig voor elkaar onder deden en dat beide teams aanvallend voetbal nastreven.

Aanstaande zaterdag 28 maart speelt Rohda Raalte B1 de zeer belangrijke wedstrijd tegen VVOG B1. Bij winst van Rohda Raalte B1 vergroten ze het gat naar 8 punten met nog 4 wedstrijden te gaan. Zal deze wedstrijd verloren gaan, dan gaat het dus nog heel spannend worden in de strijd om het kampioenschap.

Wij als spelers/trainers/begeleiders nodigen iedereen die een Rohda Raalte supporter is of van jeugdvoetbal houdt uit om aanstaande zaterdag naar Sportpark Tijenraan te komen!

Zaterdag 28 mei:
Rohda Raalte B1 – VVOG B1
Aanvang: 14:30 uur

Sportieve groet,

Rohda Raalte B1

Voor jou geselecteerd

Naar boven