Nieuws

Meld je nu aan voor de Korbeld Rohdadag 2015

Traditiegetrouw sluit Rohda het voetbalseizoen af met de Korbeld Rohda-dag. Ook dit jaar gegarandeerd een spektakel. Namens het bestuur van Rohda Raalte willen wij u dan ook van harte uitnodigen deel te nemen aan dit feest op zaterdag 6 juni 2015 op ons sportcomplex aan de Zwolsestraat.

11878637325_b1cbb1edc2_b

Deze dag is bestemd voor alle vrijwilligers en actief spelende leden in de categorie A-junioren, senioren veld en uiteraard alle partners. Ter afsluiting van het seizoen en als dank voor het vele werk dat iedereen het afgelopen jaar heeft verzet. De dag biedt een gevarieerd programma en is als volgt ingedeeld:

• 16.00 – 18.00 uur Mixtoernooi of klaverjassen
• 19.00 – 20.30 uur Een welverdiend buffet
• 20.30 – 24.00 uur Feestavond, 100% gezelligheid!

Een DJ en onze eigen clubartiesten staan garant voor een geweldig feest wat je niet mag missen! En na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar een Rohda-dag loterij met kans op prachtige prijzen. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan onze eigen vereniging. De Rohda-dag wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Drankenhandel Korbeld en subsponsors Joop Van Den Enk Catering, Horecagroothandel List, Starlight en Korbeld Verhuur.

Voor jou geselecteerd

Naar boven