Nieuws

Ongeval Rohda Raalte MD2

Een aantal speelsters van Rohda Raalte Meiden D2, zijn zaterdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk in Hardenberg. De meiden, die in de auto zaten op de terugweg van hun wedstrijd tegen HHC, werden op de N34 aangereden door een vrachtwagen. Het was een heftig ongeval, waarbij de auto gelanceerd werd.

Wonderbaarlijk beperken zich de verwondingen tot een lichte hersenschudding en een bezeerde arm, zoals het nu lijkt. Echter de schrik zit er behoorlijk in, niet alleen bij de bestuurster en meiden die in de auto zaten, maar ook bij mede-teamleden. Vooral de snelle aandacht van alle media heeft erg veel indruk gemaakt. Gelukkig reden alle auto’s tezamen richting Raalte en konden ze de meiden opvangen, ouders inlichten en elkaar bij staan. Zonder hen, had ik niet geweten wat ik allemaal had moeten doen, aldus de bestuurster.

Het meidenteam en de daarbij behorende leidsters en trainer blijken een ijzersterk team en hebben veel aan elkaar. Er wordt op alle manieren nazorg verleend en men heeft er alle vertrouwen in, dit samen een plekje te kunnen geven. Namens Rohda Raalte wensen wij alle betrokkenen hierbij heel veel sterkte toe en zullen hierbij alle hulp verlenen waar nodig!

Foto: Sallandcentraal

Voor jou geselecteerd

Naar boven