Nieuws

Tim Maatman en Martijn Groote Schaarsberg gaan naar PEC Zwolle

Tim Maatman en Martijn Groote Schaarsberg gaan vanaf volgend seizoen bij PEC Zwolle voetballen. De beide spelers hebben het ontzettend naar hun zin gehad bij Rohda Raalte en gaan dus nu een stapje hogerop. Onderstaand een kort verhaaltje van beide spelers.

martijn-en tim-zonder-naam

Hallo, ik ben Tim Maatman. Volgend jaar ga ik naar PEC Zwolle toe en daar voetballen bij het team onder 10 jaar. Ik ben begonnen bij Rohda Raalte toen ik 5 jaar was in de F-league. Daarna heb ik gespeeld in Rohda Raalte F2 en F1. Dit jaar speel ik in Rohda Raalte E1. Meestal speel ik rechts/links midden/buiten. Ik vind het heel leuk in E1 omdat het een goed team is. Ik vind de wedstrijden wel leuk. Ik heb bij Rohda Raalte veel geleerd en nu ga ik bij PEC Zwolle voetballen.

Hallo, ik ben Martijn Groote Schaarsberg. Volgend seizoen ga ik net als Tim bij PEC Zwolle voetballen. Ik ben een jaartje ouder dan Tim en mag voetballen bij de jeugd onder 11 jaar. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen bij de F-league van Rohda Raalte. Daarna mocht ik in Rohda Raalte F1 voetballen. Vervolgens heb ik nog een jaar in F1 gezeten. In dat jaar ben ik uitgenodigd om aan de Twente voetbalschool deel te nemen. Daar heb ik een jaartje getraind. Aansluitend ben ik vorig jaar door PEC Zwolle gevraagd om daar te komen trainen. Dit wilde ik wel en ik train daar nu elke dinsdag met veel plezier.

Tim en Martijn
Samen zitten we nu in Rohda Raalte E1. We hebben een goede ploeg en we hebben ook veel lol. De afgelopen jaren hebben we veel geleerd van onze trainers en begeleiders, we willen hun dan ook hartelijk bedanken. We vinden het ook wel een beetje jammer dat we bij Rohda Raalte weg gaan, maar bij PEC Zwolle voetballen is ook erg gaaf. We hebben er veel zin in.

Rohda Raalte bedankt voor alles!

Voor jou geselecteerd

Naar boven