Nieuws

Zeer geslaagde G-Voetbal promotie

Dit seizoen is Rohda Raalte gestart met een afdeling voor het G-Voetbal, waarbij de “G” staat voor gezelligheid. Elke zaterdagmorgen trainen de jongens en meisjes met veel plezier tussen 10 uur en 11 uur. Enkele weken geleden hebben ze ook hun eerste wedstrijd gespeeld tegen de G-voetballers van sv Colmschate en op 9 mei spelen ze een wedstrijd tegen de G-voetballers van DES uit Nijverdal. Alle spelers hebben inmiddels een echt Rohda tenue en de leiding heeft mooie rode jassen gekregen, waardoor ze voor iedereen goed herkenbaar zijn.

IMG_9485

Een aantal sponsoren heeft dit mogelijk gemaakt, waardoor het G-voetbal onder prima condities kan functioneren. Om deze sponsoren: Rabobank, Technoprint, Joop van den Enk en Boerhof te kunnen bedanken, is er zaterdagavond een reclamebord onthuld op het Rohda complex. De spelers van het G-team mochten vooraf aan de wedstrijd Rohda-Quick 20 eerst een training afwerken en na afloop werd er bij de ingang van het sportcomplex het reclamebord onthuld. Onder grote belangstelling van vele sponsoren, supporters en ouders mochten enkele spelers het doek laten zakken en kan iedereen nu zien dat Rohda het G-voetbal van harte ondersteund.

Als grote verrassing kregen de spelers namens deze drie sponsoren een “gatendoek” aangeboden die ze in de goal kunnen hangen tijdens de trainingen. Hier werd meteen al gebruik van gemaakt op het hoofdveld en de spelers deden nog eens extra hun best om goed te mikken op de gaten. Als afsluiting mochten de spelers ook nog eens samen met de spelers van het eerste team het veld betreden. Voor iedereen weer een fantastische ervaring.

IMG_9457

Wij willen de sponsoren en de selectie van het eerste elftal dan ook hartelijk danken voor deze mooie dag en prachtige spullen.

Leiding G-team

Foto’s: Annet van Raalten

Voor jou geselecteerd

Naar boven