Nieuws

Rohda Raalte D1 draait een seizoen om trots op te zijn

Na de promotie van vorig seizoen komen wij dit jaar uit in de 2e divisie E. Een competitie met kwalitatief goede tegenstanders waardoor de weerstand omhoog gaat. Bij de pupillen zijn we vier jaar geleden een plan begonnen met als doel; de technische vaardigheden en motorische ontwikkeling te verbeteren. Daarnaast vinden wij dat spelers op jonge leeftijd bewust moeten worden dat ze elke training en wedstrijd beter kunnen worden. Deze accenten komen veelvuldig naar voren tijdens de trainingen.

RR D1

In de competitie dit seizoen hebben we vrijwel altijd kleinere spelers dan de tegenstander. Maar door veel snelheid, goede balbehandeling en individuele acties kan Rohda D1 zich prima handhaven op dit niveau. De ene week komt het beter uit dan de andere week maar wij proberen altijd met verzorgd en aanvallend voetbal te spelen. Het niveauverschil tussen de meeste teams in de 2e divisie is niet groot waardoor er altijd attractieve wedstrijden te zien zijn met een hoog baltempo.

Door middel van goede individuele ontwikkeling en prima teamprestaties staat Rohda D1 momenteel op een keurige gedeelde 3e plaats. De eerste 6 van de competitie blijven in de 2e divisie. Dit hebben wij 3 weken geleden al veiliggesteld. Een prima prestatie wat deze hechte groep voor elkaar heeft gekregen. Wij beschouwen dit als een talentvolle lichting waar we de komende jaren van kunnen genieten in de jeugdopleiding van Rohda Raalte.

Aanstaande zaterdag spelen wij onze laatste wedstrijd van het seizoen thuis op Sportpark Tijenraan. Bovengenoemde punten zijn goede redenen om Rohda D1 nog één keer aan het werk te zien dit seizoen. De spelers zijn in ieder geval gedreven en willen een goede wedstrijd neerzetten om het goede seizoen in stijl af te sluiten.

Wedstrijd: Rohda D1 – FC Winterswijk D1
Aanvang: 11:30 uur

Wij zien jullie aanstaande zaterdag!

Martijn Hollewand
Trainer/coach Rohda Raalte D1

Voor jou geselecteerd

Naar boven