Nieuws

Reguliere overwinning bij Germania

Rohda Raalte won afgelopen zondag bij Germania in Groesbeek. Op Sportpark Noord werd het 0-2 voor de Raaltenaren, maar echt goed was het allemaal niet. Toch won het vrij gemakkelijk, daar Germania de kansen die het kreeg niet benutte.

SONY DSC

Goed was het allemaal niet. Aan beide kanten was er veel en onnodig balverlies. Toch waren er kansen aan beide kanten. Germania had de grootste kansen, maar er gaat nu eenmaal een regel op. Als je zelf niet scoort, scoort de tegenstander wel. En dat deed Rohda Raalte wel goed. Dennis Hettinga en Orveo Ubbergen zorgden voor de doelpunten.

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte zijn laatste reguliere wedstrijd van deze competitie. Be Quick 1887 uit Haren komt op bezoek op Sportpark Tijenraan. Aanvang is 14:00 uur. Daarna is het op zondag 17 mei de eerste wedstrijd van de nacompetitie om promotie naar de Topklasse. Rohda Raalte zal dan beginnen met een thuiswedstrijd, maar wie de tegenstander wordt is nog niet bekend.

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Hamid Zarbaf, Coen Zwollo, Dirk-Jan Klijn Velderman, Jersper Harmens, Jordy Bloo, Lars van Schooten, Jeffrey de Visscher (’40 Orveo Ubbergen), Dennis Hettinga (’79 Aron Wierenga) en Deniz Sahbaz.

Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Jeroen Vulink
Montage: René Kappert

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Voor jou geselecteerd

Naar boven