Nieuws

Doelpunt van het Jaar Verkiezing Rohda Raalte

De filmcrew van Rohda Raalte heeft voor het eerst het hele seizoen van ons vlaggenschip helemaal op video staan. Wekelijks staan zij in weer en wind om een samenvatting voor jou te maken. Erik Roelofs, Jeroen Vulink, Sil Hoonhorst en René Kappert hebben dan ook een selectie aan doelpunten gemaakt om een Doelpunt van het Jaar Verkiezing te houden.

IMG_3698

Voor komend seizoen staan er meerdere items op het programma van de filmcrew. We gaan de voorbeschouwing uitbreiden met interviews. Simone Chapel zal deze gaan verzorgen. Middelen hiervoor zijn nu in ontwikkeling, zoals een microfoon met Rohda Raalte logo en een mooi bord met sponsoren. Daarnaast heeft de gemeente een vergunning afgegeven om de stellage aan het hoofdveld te mogen overkappen. De accomodatiecommissie gaat hiermee aan de slag. Verder is er altijd nog een vacature binnen de filmcrew, zie vacatures Rohda Raalte

Doelpunt van het Jaar Verkiezing
Kies nu jouw favoriete doelpunt van het afgelopen seizoen. Bekijk het filmpje en vul dan onderstaand formulier in. Je kunt per emailadres één keer stemmen. Tijdens de Rohdadag op zaterdag 6 juni zal het winnende doelpunt bekend worden gemaakt. De supportersvereniging Rood-Geel heeft voor de stemmers een leuke prijs. Stem dus nu op jouw favoriete doelpunt!

Voor jou geselecteerd

Naar boven