Nieuws

Nacompetitie: Lesje in effectiviteit

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een lesje in effectiviteit gekregen van MSC in de strijd om promotie naar de Topklasse. Op Sportpark Tijenraan waren de Meppelers met 0-2 te sterk voor de Raaltenaren. Aanstaande donderdag gaat Rohda Raalte naar Huissen voor de wedstrijd tegen RKHVV. Alleen bij winst maakt Rohda Raalte nog een kans, maar heeft het niet meer in eigen hand.

IMG_5123

Het was een boeiende partij, zeker de eerste helft. Beide teams kregen kansen en Rohda Raalte misschien wel de grootste. Twee keer belandde de bal op de paal via Deniz Sahbaz en Jeffrey de Visscher. Maar ook MSC kreeg enkele goede kansen.

Vlak na de rust opende Carlos Lopes Macedo namens MSC de score. Rohda Raalte wilde daarna wel de gelijkmaker maken, maar kreeg daar niet echt hele grote kansen voor. Wel was het Deniz Sahbaz die van dichtbij tegen keeper Holterman van MSC kopte. Halverwege de tweede helft maakte Justin Benjamins namens MSC de 0-2, wat de ‘doodsteek’ leek voor Rohda Raalte. Het ging alles of niets spelen en daarbij kregen de Meppelers kansen om verder uit te lopen, maar deze kansen niet benutte. Het bleef uiteindelijk bij 0-2.

Aanstaande donderdag speelt Rohda Raalte om 20:00 uur de wedstrijd in Huissen tegen RKHVV. Rohda Raalte moet met ruime cijfers winnen om nog kans te maken op de volgende ronde. Bij Rohda Raalte zullen dan in ieder geval Jesper Harmens en Hamid Zarbaf ontbreken. Zij ontvingen zondag een gele kaart en zijn geschorst. 2e Pinksterdag heeft MSC alles in eigen hand om door te gaan naar de volgende ronde, wanneer het thuis speelt tegen RKHVV.

Karakteristieken:
’46 Carlos Lopes Macedo 0-1, ’76 Justin Benjamins 0-2. Toeschouwers: 800. Geel: Hamid Zarbaf & Jesper Harmens (Rohda Raalte) en Scholte ter Horst (Msc).

Arbitrale Kwartet:
Mevr. Peeters(Scheidsrechter), Mevr. Bakker, Mevr. Hoogendijk en Dhr. Hof (Vierde official)