Nieuws

Herinnering speciale Algemene Ledenvergadering

Via de mail zijn de leden, ereleden en ondersteunende leden van Rohda Raalte uitgenodigd voor het bijwonen van de extra Algemene Ledenvergadering. Deze zal vanavond worden gehouden vanaf 20.00 uur in ons clubhuis. Deze extra Algemene Ledenvergadering zal in het teken staan van de nieuwbouwplannen.

De afgelopen maanden zijn er onder de bezielende leiding van Frank van Rossum en Christian Heethaar al flinke stappen gezet in de verdere ontwikkeling van de plannen. Alle commissies zijn de afgelopen tijd benaderd om hun input te geven op de ontwerpen. Het moment is nu gekomen om de plannen, de stand van zaken, met elkaar te bespreken en in discussie te gaan. Wij willen graag van jullie aanvullingen, aandachtspunten en suggesties horen.

De komende jaren liggen er mede hierdoor flinke uitdagingen. De investeringen in de nieuwbouw, de afnemende subsidies, sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en dergelijke leiden er toe dat wij moeten nadenken over onze financiële situatie in de toekomst. Dat betekent dat de komende jaren niet valt te ontkomen aan stapsgewijze contributieverhogingen. Dit voorstel zal ook tijdens de vergadering nader worden toegelicht.

Kom daarom allemaal naar de speciale Algemene Ledenvergadering vanavond.

Voor jou geselecteerd

Naar boven