Nieuws

Deniz Sahbaz speler van het jaar 2014/2015

Op de dag van de eerste (helaas verloren) nacompetitiewedstrijd tegen MSC werd de ‘speler van het jaar award’ uitgereikt in de kantine van Rohda Raalte. De speler van het jaar trofee wordt verzorgd door Supportersvereniging Rood-Geel. Aan het einde van de eerste seizoenshelft is een eerste peiling gedaan onder de supporters. Rondom het nacompetitieduel tegen MSC werd een tweede peiling gedaan. Supporters konden formulieren invullen waarop zij de spelers van Rohda Raalte konden beoordelen. De speler met het hoogste gemiddelde wordt speler van het jaar.

spelervhjaar1

Vorige jaren
De voorgaande jaren werd de trofee van speler van het jaar ook uitgereikt. Spelers die deze prijs mee naar huis mochten nemen zijn Melvin Velthuis, Teije ten Den, Ruben Tepperik en Dirk-Jan Klijn Velderman. Steeds lag de top drie dicht bij elkaar.

Dit seizoen
Ook dit seizoen lagen de spelers die genomineerd waren erg dicht bij elkaar. De uiteindelijke nominaties waren voor Deniz Sahbaz, Dennis Hettinga en Jens Veldwachter. Hierbij zaten toch wat verrassingen, omdat een van de drie genomineerden niet tot de koplopers van de winterstop behoorden. Dankzij een uitstekende tweede seizoenshelft heeft Veldwachter zich bij de genomineerden gespeeld. De gemiddelde cijfers waren hoger dan vorig seizoen, een bewijs dat er afgelopen seizoen uitstekend gepresteerd is.

Uiteindelijk kreeg Deniz Sahbaz met een gemiddelde beoordeling van 8,03 de voorkeur van het publiek. De topscorer bleef doelman Jens Veldwachter (8,02) daarbij zeer nipt voor. De derde plek was voor Dennis Hettinga, de van een operatie herstellende buitenspeler.

Voor jou geselecteerd

Naar boven