Nieuws

Hoofdtrainers jeugd Rohda Raalte 2015/2016

Rohda Raalte heeft een goede bezetting van jeugdtrainers weten neer te zetten voor het komende seizoen, 2015/2016.

Coachjassen Rohda 005

Rohda Raalte A1
Hans Nijboer zal de hoofdtrainer blijven van Rohda Raalte A1, evenals afgelopen seizoen. Hans zal als ervaren trainer de talenten moeten klaarstomen voor de overgang richting de senioren. Komend seizoen zal de A1 uitkomen in de 4e Divisie.

Rohda Raalte B1
Voor de B1 zal Rik Keijzer wederom de hoofdtrainer zijn, net als afgelopen seizoen. Onze B1 zal na het kampioenschap van afgelopen seizoen, gaan proberen hoge ogen te gooien in de 4e Divisie.

Rohda Raalte C1
De C1 zal komend seizoen worden gecoacht door Martijn Hollewand. Een jonge en ambitieuze trainer, die overkomt van onze D1 en tevens de KNVB- cursus TC 2 gaat volgen. Rohda Raalte C1 zal komend seizoen wederom uitkomen in de 3e Divisie.

Rohda Raalte D1
Jim Brinkhof zal de hoofdtrainer zijn van Rohda Raalte D1. Jim is een ambitieuze trainer die zelf jaren heeft gespeeld in onze vertegenwoordigende jeugdelftallen. Jim was afgelopen seizoen assistent-trainer van Rohda Raalte B1 en heeft met succes de KNVB- cursus TC 3 afgerond. Rohda Raalte D1 zal uitkomen in de 2e Divisie.

Rohda Raalte E1
Jesper Spoolder zal ook komend seizoen verantwoordelijk zijn voor de E1. Jesper heeft de laatste seizoenen bewezen spelers uit deze leeftijdscategorie met succes te kunnen opleiden. Jesper heeft het afgelopen seizoen ook zijn TC3 diploma behaald. Rohda Raalte E1 zal weer gaan spelen in de Hoofdklasse.

Rohda Raalte F1
De F1 staat komend seizoen onder leiding van Lars Te Wierike. De afgelopen seizoenen is Lars met succes actief geweest als coördinator van de E- carrouseltraining en assistent bij de techniektrainingen van D1. Lars gaat beginnen aan deze nieuwe uitdaging.

TWEEDE SELECTIES
Ook op onze 2e selectieteams hebben we goede vertegenwoordigende hoofdtrainers weten te vinden. Jaap Goedkoop zal de trainer zijn van de A2, Patrick van Dartel van de B2, Wesley Essink van de C2 en Andor van Gurchom van de D2.

TALENTENTEAMS
Komend seizoen gaan we binnen de jeugdafdeling ook regelmatig trainen en spelen met talententeams, te weten met een <19 , <16 en een <12 team. Bij deze teams zal Martijn de Vogel verantwoordelijk zijn voor het <19 team, Maikel Jansen of Lorkeers voor het <16 team en Tom Maatman voor de <12. Hierover meer in een komende editie van “de Bult”.

Wij wensen als TS alle trainers veel succes het komende seizoen!

Geschreven door: Dennie Broeks (Coördinator Voetbaltechnische Zaken)

Voor jou geselecteerd

Naar boven