Nieuws

Geen ‘kwartje’, maar een kwart korting op kledinglijn

Rohda Raalte heeft al enige tijd haar eigen kledinglijn en evenals vorig jaar is er ook dit jaar weer een kortingsactie. Op deze website krijg je via de kledingbanner op de homepage direct toegang tot de webshop, waar je de kledinglijn van Rohda Raalte vindt. De artikelen van onze kledinglijn en diverse andere artikelen zijn heel eenvoudig rechtstreeks te bestellen in de webshop.

Alle bovenkleding (trainingsjassen/-shirts, coachjassen etc.) en tassen worden voorzien van het clubembleem van Rohda Raalte. De bestellingen en betalingen gaan via Intersport Schutte, dus zonder tussenkomst van Rohda Raalte. Speciaal voor onze leden biedt Intersport Schutte van 15 augustus tot en met 15 september op alle artikelen uit de webshop een korting aan van 25%. Het wordt hierdoor wel erg aantrekkelijk om bijvoorbeeld een origineel Rohda Raalte trainingspak aan te schaffen! Wil je ook zo’n mooi Rohda Raalte trainingspak of andere artikelen bemachtigen, ga dan snel naar de webshop. Zoals vermeld bestellen is echt heel eenvoudig.

Sponsorovereenkomst
Rohda Raalte heeft met Intersport Schutte een sponsorovereenkomst waarin het alleenrecht is verleend op het gebruik van het clubembleem. Hiermee wordt tevens wildgroei van afwijkende logo’s voorkomen. Voor sponsoren die een team van Rohda Raalte willen sponsoren op het gebied van wedstrijdtrainingspakken en/of trainingskleding, met of zonder vermelding van sponsor-uiting, geldt als regel, dat dit alleen kan voor de kledinglijn van Rohda Raalte, voorzien van het officiële Rohda Raalte clubembleem. Rohda Raalte eensgezind naar buiten en naar binnen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven