Nieuws

Gé Nijboer Toernooi is al toe aan 36ste editie

Op zaterdag 15 augustus begint op sportpark Tijenraan alweer de 36e editie van het tweedaagse Rabobank Salland Gé Nijboertoernooi voor D-, E- en F-pupillenvoetbalteams. Het leukste pupillenvoetbaltoernooi van Nederland in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, start op beide dagen om 09.00 uur.

Deze traditionele seizoensouverture voor pupillen heeft een goede reputatie opgebouwd in en om Salland. Uiteraard speelt daar de toegewijde hulp van talloze vrijwilligers en hoofdsponsor Rabobank Salland een belangrijke rol in, maar ook het onderlinge plezier en sportiviteit bij de deelnemende teams heeft hiervoor gezorgd. Veel (buurt)verenigingen komen dan ook voor de ik weet niet hoeveelste keer naar Raalte.

Dit jaar nemen 124 teams deel aan het toernooi. Dit betekent ruim 1.200 jeugdige voetballers. En iedereen doet mee. Voor het eerst is er ook dit jaar een poule voor de G-voetballers, naast de gebruikelijke D-, E-, F- en meisjesteams. Zij spelen op zaterdagochtend hun eigen toernooi. Zoals u dus leest iedereen doet mee en als je mee doet ben je een winnaar.

Familie, kennissen en andere voetballiefhebbers u bent allen zaterdag en zondagochtend van harte welkom om deze jeugdige voetballers aan te moedigen. In onderstaand wedstrijdschema staat wanneer welk team in actie komt.

Wedstrijdschema Rabobank Salland Gé Nijboertoernooi

Voor jou geselecteerd

Naar boven