Nieuws

Nu ook G-voetbal naar Rohda Raalte

Rohda Raalte faciliteert naast het reguliere voetbal sinds het voetbalseizoen 2014-2015 ook het G-voetbal. Door voetbal mogelijk te maken voor mensen met een beperking neemt Rohda Raalte ook haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Plezier en spelvreugde voor alle betrokkenen staat hierbij voorop. Niet voor niets wordt vaak gezegd: de ‘G’ staat voor Gezelligheid. G-voetbal leidt veelal tot persoonlijke ontwikkeling van de G-voetballer op het gebied van bijvoorbeeld conditie, motoriek en mentale weerbaarheid.

Het uitgangspunt van Rohda Raalte is dat we ons in eerste instantie richten op de jeugd, van 11 tot 18 jaar, zowel jongens als meiden. In die groep mag iedereen zich aanmelden. Voorwaarde is dat de speler op het veld zelfstandig mobiel is en het uitgangspunt is dat zoveel mogelijk spelers voetballen op een niveau dat recht doet aan hun mogelijkheden. Momenteel hebben wij een groep van 11 jongens en/of meisjes die elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot en met 11.00 uur met elkaar trainen. Zij spelen tot op heden (nog) niet in competitieverband, maar om te kunnen ervaren hoe het is om met elkaar te voetballen in wedstrijdverband wordt er wel enkele keren per seizoen een oefenwedstrijd of een toernooitje georganiseerd.

De huidige groep willen we graag uitbreiden en versterken en als het in de toekomst mogelijk is een tweede team gaan vormen. Ben jij enthousiast en lijkt het je leuk om bij ons te komen voetballen of ken je iemand die dit graag zou willen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de commissie G-voetbal voor vragen en / of aanmeldingen.

GvoetbalFrankdeBoer

Voor jou geselecteerd

Naar boven