Nieuws

Joke Tuininga interim voorzitter Rood-Geel

Voorzitter Rien van der Hooft, leidt op dit moment op interim basis de Jeugdcommissie en zal op de jaarvergadering van Rohda Raalte officieel voorgesteld worden als jeugdvoorzitter. Rien legt, met de interim benoeming van Joke, zijn taken voor Supportersvereniging Rood-Geel per direct neer. Hij zal op de achtergrond nog wel meekijken. Het officiële afscheid van Rien zal plaatsvinden op de jaarvergadering van Rood-Geel.

joketuininga

Joke is hiermee het nieuwe aanspreekpunt van Rood-Geel. Of zij ook daadwerkelijk voorzitter wordt, zullen Joke en Rood-Geel op een later tijdstip bespreken. Peter Littelink die in de wandelgangen genoemd werd als potentiële opvolger, heeft aangegeven vooralsnog niet in staat te zijn het voorzitterschap op zich te nemen. Het eventuele voorstel tot benoeming van Joke zal op de jaarvergadering van Rood-Geel plaatsvinden. Een benoeming moet goedgekeurd worden door de jaarvergadering.

Jaarvergadering Rood-Geel verplaatst
De jaarvergadering van Rood-Geel is verplaatst naar 7 december. Rien van der Hooft en Annie Wijnberg treden af. Annie is nog wel actief binnen het bingo team. Wie voorgesteld gaan worden als nieuwe bestuursleden is op dit moment nog niet bekend.

Contributie
Binnenkort zal de contributie van Rood-Geel worden afgeschreven. In de vorige jaarvergadering is door de vergadering besloten om de contributie na 6 jaar, te verhogen van € 10,- naar 11,-. Hiermee kan Rood-Geel haar activiteiten op peil houden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven