Nieuws

Negen cadeaus en de nieuwste techniektrainingen

De herfstvakantie is weer aangebroken. En ook dit jaar kun je in de herfstvakantie weer kappen en draaien op sportpark Tijenraan tijdens de Nederlandse Techniek Kampioenschappen Voetbal (NTK). Heb jij nog plannen gemaakt voor de vrijdag (23 oktober) en wil je een hele mooie, sportieve dag beleven geef je dan snel op via moves-skills.

a9803a95-c9cb-433f-adfd-63b41ec4383f

Wat is de filosofie?
Het basisprincipe ligt in de Moves & Skills zoals René Meulensteen (voormalig assistent-trainer van Alex Ferguson) deze heeft aangeleerd bij de selectiespelers van Manchester United. Het NTK is het grootste jeugdvoetbalevenement ter wereld. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is Rohda Raalte één van de gastheren van het NTK die door heel Nederland plaatsvinden. En vanaf het eerste jaar doen de finalisten, vanuit de voorronde bij Rohda Raalte, het tijdens de landelijke finaledag zeer verdienstelijk.

Voor wie is het bedoeld?
Voor alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar en van elk niveau kunnen aan het NTK meedoen. Het maakt dus ook niet uit of je bij een (andere) voetbalvereniging bent aangesloten. Deze leuke dag duurt van 9.30 uur tot 15.45 uur en de kinderen krijgen ook nog eens heel veel nieuwe voetbalcadeaus mee naar huis:

· de NTK-bal;
· het NTK-voetbalshirt;
· een verzorgde lunch;
· voetbalmagazine;
· het computerprogramma Moves&Skills waarin je je eigen trainingen kan ontwerpen;
· een techniekdiploma als bewijs van deelname;
· een persoonlijk observatierapport met eindcijfers;
· een spelerscontract voor deze NTK-dag;
· voor iedere deelnemer een speciaal ontworpen medaille;

Wat gaan de deelnemers doen?
In de ochtend worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld van maximaal 12 kinderen. Onder begeleiding van de eigen clubtrainers (die door ons hiervoor speciaal worden opgeleid) gaan ze trainen op oefen- en spelvormen. Na een goede lunch (door ons aan de club betaald) gaan we in de middag beginnen met Moves & Skills oefen- en wedstrijdvormen, waarbij uitsluitend zal worden gelet op de voetbaltechniek. Maar het belangrijkste is dat alle kinderen meedoen en zij de Moves & Skills gaan aanleren. Iedere voetballer(ster) is welkom en niet alleen maar de ‘goeie’.

De uiteindelijke winnaars
De winnaars van de NTK-locaties worden uitgenodigd om op 1 november 2015 naar de grote landelijke finaledag op het NSC Papendal te komen. Daar krijgen zij allemaal de locatiewinaarsbeker. De uiteindelijke overall-winnaars worden daar in het zonnetje gezet en ontvangen van ons de nationale winnaarsbekers met fantastische hoofdprijzen.

Je kunt je hier inschrijven!

Compilatie NTK 2013 bij Rohda Raalte:

Voor jou geselecteerd

Naar boven