Rohda Raalte verliest vooral van zichzelf

Het was een grote teleurstelling vanmiddag. We hebben het dan over het moment dat de scheidsrechter, dhr. Eleveld, affloot om iets voor vieren deze zondagmiddag 27 september in Meppel, waar Rohda Raalte een teleurstellende 6-2 nederlaag aan de broek kreeg van Msc Meppel.

mscrohda

Wat kan er in een week tijd veel veranderen. Vorige week zondag speelde Rohda Raalte nog een prima 1e helft tegen de Bataven en sinds de rust van die wedstrijd, lijkt alles wel tegen te zitten. Men wil wel, maar op één of andere manier lukt het niet. Te slap? Te onnauwkeurig? Te veel blessures? Zeg het maar………..

Feit is dat er wat gebeuren moet, want het is ook een feit dat de jongens het wel kunnen. Zie de eerste helft van vorige week. We zullen dan ook kort zijn met dit verslag. Bekijkt U de onderstaande samenvatting en oordeel zelf.

Samenvatting en Nabeschouwing Rohda Raalte TV:

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte thuis op Sportpark Tijenraan tegen Be Quick 1887. Aanvang is 14:00 uur.

Camera & Montage: René Kappert