Nieuws

Rohda Raalte C5 doet gelijk van zich spreken

Afgelopen week is er een oproep gedaan aan alle (jeugd)teams om eens een wedstrijdverslag te sturen naar de webredactie. Rohda Raalte C5 heeft in deze de primeur, want zij leverden als eerste een wedstrijdverslag aan. Dat er later nog een wedstrijdverslag volgde kan er op duiden dat wij dit seizoen nog veel meer gaan vernemen van Rohda Raalte C5.

Het eerste wedstrijdverslag ontvingen wij zaterdag om 10.44 uur. Na wat research is het ons nog onduidelijk wie de tegenstander was of dat deze wedstrijd, gelet op het tijdstip van ontvangst, in de nacht met de ogen dicht in horizontale ligging is gespeeld.

Hij kwam langzaam weer bij kennis en had een hartslag van 200 slagen per minuut. Eerst één oog open en daarna nog één. Het bleef donker. “Wat is er gebeurd”? “Is dit een droom”? Bedolven onder het gewicht van tien schreeuwende spelers drong het besef langzaam tot hem door: “Ik heb gescoord”!

Vandaag moest en zou het gebeuren. Onder druk van het hele team inclusief de technische staf. Nog nooit kwam hij zo vaak in een kansrijke positie voor de goal. De tegenstander was na zes doelpunten tegen inmiddels onder de druk bezweken, maar Rohda Raalte C5 bleef doorknokken voor het belangrijkste doelpunt van de dag. Wat zeg ik? Van het hele seizoen! Vijf minuten voor tijd werd er nog eens extra gas gegeven. Niemand ging voor zijn eigen kans. “Alle ballen op Raoul”! Kippenvel langs de kant. Trotse trainer, ouders en overige toeschouwers. Zelfs onze tegenstander kon een glimlach niet onderdrukken. 7-0 en als klap op de vuurpijl een welverdiend teampatat.

Het tweede verslag ontvingen wij op dezelfde dag nog om 23.26 uur.

Vorige week gingen we met het hele team bij Bert Ribbers van de kledingcommissie op bezoek. Maten XL en sokken 46-48 raken uitverkocht. “Dat wordt krap zitten achterin de Aygo bij de uitwedstrijden”. De jongens van Koninklijke UD keken letterlijk tegen ons op vanmiddag. Daan was echt een halve meter groter dan zijn directe tegenstander. Milan stond vandaag tegenover Milan wat voor verwarring zorgde als Milan werd aangemoedigd.

Niet alleen fysiek is het team in de groei. Ook voetbaltechnisch gaat het naar een hoger niveau. De komst van onze nieuwe trainer Frank begint zijn vruchten af te werpen. Dollen op de training, maar er wordt ook serieus getraind. Het team is ook gegroeid met de komst van Wessel en Bjorn. “Dat wordt dringen op de bank!” Het was zaterdag een mooi potje voetbal met als einduitslag 2-2. Met 7 punten na 3 wedstrijden handhaven we ons bovenin de ranglijst. Volgende week spelen we uit tegen Deventer C3. We gaan ze bang maken want de groei is er nog niet uit!

Ben je zelf betrokken bij een team en vind je het ook leuk om dit team onder de aandacht te brengen met behulp van een wedstrijdverslag, dan kan dit. Heb je een leuk verslag geschreven dan kun je dit sturen naar de webredactie van Rohda Raalte. Het meesturen van één of meerdere foto’s mag. Leuk zelfs!

Voor jou geselecteerd

Naar boven