Hard onderuit tegen Be Quick 1887

Rohda Raalte verloor afgelopen zondag met maar liefst 1-5 van Be Quick 1887 uit het Groningse Haren. Het was dan misschien wel een geflatteerde nederlaag, maar niet onverdiend. Bij rust stond het al 0-4.

21956118742_16bb4784d3_b

Rohda Raalte kwam goed uit de startblokken. Dat moest ook wel, na de 6-2 nederlaag een week eerder bij MSC Meppel. Het had zomaar met 2-0 voor kunnen staan. Maar deze kansen gingen er niet in. Daarna was het Be Quick 1887 wat de fouten bij Rohda Raalte direct afstrafte en zo naar een 0-4 ruststand uit liep.

Na de thee probeerde Rohda Raalte er alles aan te doen om toch nog wat van de wedstrijd te maken. Zo werd het een open tweede helft. De Raaltenaren, die het meeste balbezit hadden in deze wedstrijd, kwamen toch nog aan een doelpunt. Vlak voor tijd maakte Jonathan Ilunga zijn eerste doelpunt in het eerste. Eindstand 1-5.