Nieuws

Vrijdagavond bekeren tegen sv Schalkhaar

Vrijdagavond 20 november staat er het bekerduel in de tweede ronde van de districtsbeker op het programma. Op Sportpark Tijenraan ontvangt ROHDA Raalte tweede klasser sv Schalkhaar.

IMG-20150816-WA0000Foto Schalkhaar Toernooi begin dit seizoen

Na in de vorige ronde het tweede elftal van Schalkhaar te hebben uitgeschakeld, is het nu het eerste elftal van sv Schalkhaar wat aan de zegekar gebonden moet worden. Maar het blijft een bekerwedstrijd waarin alles mogelijk is. Onderschatting kan afgestraft worden.

sv Schalkhaar won in de vorige ronde van vierde klasser sv Haarle met 1-4. In de competitie bezet men momenteel de voorlaatste plaats met 8 punten uit 10 wedstrijden. Men won dit seizoen in de competitie slechts één wedstrijd en dat was de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Wijhe’92 (2-4).

Het enige duel wat eerder op Sportpark Tijenraan gespeeld is, wat bekend is, werd gespeeld op 17 april 2003, toen beide teams in de eerste klasse opereerden. Rohda Raalte won toen met 4-0 en promoveerde later dat seizoen naar de Hoofdklasse.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 20:00 uur en wordt geleidt door Dhr. Bos uit Elburg. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Venema en Dhr. ten Berge. Komt Allen!

Voor jou geselecteerd

Naar boven