Nieuws

Scoor mede voor Rohda met de Salland Clubactie

We doen weer mee met de Salland Clubactie! Daarmee kunnen we grote bedragen scoren voor in de clubkas, én u scoort als lid van onze club een aantrekkelijke korting op uw zorgpremie. En dat kan nu echt beginnen, want Salland Zorgverzekeringen heeft afgelopen week haar premies bekend gemaakt.

Korting op uw zorgpremie via Rohda Raalte: www.salland.nl/rohdaraalte
U krijgt 7% korting op uw zorgpremie via onze speciale clubcollectiviteit. Zo profiteert u van een zorgverzekering op maat tegen een aantrekkelijke prijs. En voor elke ‘overstapper’ krijgen wij als club geld voor in de clubkas. Wij zetten het gescoorde bedrag straks in voor leuke dingen voor de club.

Even de voordelen op een rij. Via Rohda Raalte:
sluit u een goede zorgverzekering op maat af;
krijgt u een aantrekkelijke korting op de basisverzekering, aanvullende én tandartsverzekeringen;
scoort de club een mooi bedrag voor de clubkas.

Dit geldt voor u en alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. De korting geldt dus voor het hele gezin! En kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Bent u al bij Salland verzekerd? Dan kunt u ook overstappen naar onze clubcollectiviteit. U profiteert van dezelfde 7% korting en scoort mee voor onze club! En in beide gevallen maakt u ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap. Kijk snel op www.salland.nl/rohdaraalte!

Vaste goede service van Salland
zelf uw eigen pakket samenstellen;
zeer ruim aanbod van gecontracteerde zorgverleners bij u in de buurt ;
tandartsverzekeringen met vergoedingen voor alle behandelingen, inclusief techniekkosten. Dus geen gepuzzel met kleine lettertjes en ingewikkelde voorwaarden.

En voor uw gemak:
declaraties worden binnen 5 werkdagen uitbetaald;
u kunt het verplicht eigen risico gespreid betalen

Overstappen is heel gemakkelijk en Salland Zorgverzekeringen zegt uw huidige zorgverzekering op.

Sluit u direct aan en stap over via www.salland.nl/rohdaraalte!

Voor jou geselecteerd

Naar boven