Slap Rohda verliest bekerduel van Schalkhaar

Rohda Raalte heeft vrijdagavond 20 november verloren in de 2e ronde van de district beker. Schalkhaar was met 2-3 te sterk voor de mannen van trainer Martin Drent.

Korte samenvatting en nabeschouwing op ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon nog wel goed aan de wedstrijd en stond binnen 5 minuten op 1-0. Misschien viel dit doelpunt wel te vroeg, want daarna was de scherpte er niet. Nog voor de rust werd het 1-1.

Na de rust probeerde Rohda Raalte het wel, maar was uiteindelijk niet scherp. Wederom scoorde Schalkhaar uit 2 corners. Tussendoor had Jolf Stel nog wel de 2-2 gemaakt. Uiteindelijk was het Schalkhaar wat verdiend verder bekert. Het was gewoon scherper dan Rohda Raalte.

Volgende week zaterdag is voor ROHDA Raalte een nieuwe wedstrijd. In Meppel speelt het dan tegen Alcides. Aanvang van dat duel op Sportpark Ezinge is 19:30 uur.