Wedstrijd Rohda Raalte C5 – FC RDC C2 gestaakt

Door een gebrek aan spelers bij FC RDC C2 is de wedstrijd na 8 minuten in de 2e helft gestaakt. Door een te krappe selectie van 10 man en daarna nog enkele blessures besloot de scheidrechter een einde aan de wedstrijd te maken toen onze tegenstander met 7 man kwam te staan. Rohda Raalte C5 had inmiddels een voorsprong van 9-0 opgebouwd.

teamfoto C5

Voorafgaand aan de wedstrijd moest er een nieuwe teamfoto gemaakt worden. Het blijkt al een hele opgave om het team bij elkaar te krijgen, laat staan om ze allemaal tegelijk in de camera te laten kijken. Ze zijn snel afgeleid. Na een hele rits foto’s vond José het genoeg geweest. “Nu moet er wel 1 goede tussen zitten”. Zaterdag stuurde José mij de foto toe met het commentaar: “Dit is de beste die erbij zit”.

Nu viel mij natuurlijk direct op dat Stefan (onze coach) niet in de camera kijkt, maar gewoon naar de grond staat te staren. Hij kijkt naar beneden. Met een zelfingenomen glimlach. Kijkt hij neer op onze verslagen tegenstanders van afgelopen jaar? Als dit de beste foto is die erbij zat, vroeg ik mij af hoe Stefan erop staat bij de andere foto’s. Kijkt hij achterom, of naar boven? Ik denk met 2 vingers in zijn neus. Symbolisch voor de gemakkelijke overwinningen van afgelopen seizoen!