Nieuws

2e Helft competitie: Rigtersbleek thuis (AFGELAST)

Aanstaande zondag 24 januari speelt Rohda Raalte op Sportpark Tijenraan een thuiswedstrijd tegen het op de laatste plaats staande Rigtersbleek. Kortom een zeer belangrijke pot voor beide partijen.

Om niet te degraderen of om niet op de nacompetitie plaatsen te eindigen is deze wedstrijd voor beide ploegen zeer belangrijk. Je kunt deze Overijsselse derby gerust een zes-punten wedstrijd noemen.

Rigtersbleek heeft in de winterstop een speler aangetrokken. Abdul Nury is over gekomen van PEC Zwolle. Of hij al speelgerechtigd is, is ons niet bekend. Bij Rohda Raalte zal een zeer gemotiveerde selectie aan de aftrap verschijnen onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Frank Tempelman.

De eerste ontmoeting eerder dit seizoen in Enschede eindigde in een 2-3 overwinning voor Rohda Raalte. Na een 1-0 ruststand kwam Rohda Raalte op een 1-3 voorsprong. Toch werd het nog billen knijpen toen het nog 2-3 werd. Uiteindelijk werd er toch met 2-3 gewonnen.

Bij Rohda Raalte ontbreken de langdurige geblesseerden Maurice Tepperik, Jordy Bloo en Max Kiekebosch. De rest van de selectie is fit en inzetbaar. Hoe de formatie er aanstaande zondag uitziet, is nu nog niet bekend.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Voogsgeerd uit Lichtenvoorde. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Lenderink uit Haaksbergen en Dhr. Engbers uit Oldenzaal. Aanvang van dit belangrijke duel op Sportpark Tijenraan is 14:00 uur. Komt Allen en steun onze mooie club!!!!

Pupil van de week: Milan Schrijver (Rohda Raalte E7)
Paradeteam: Rohda Raalte E9
Sponsor wedstrijdbalSupportersvereniging Rood-Geel

De wedstrijd Rohda Raalte-Rigtersbleek die voor vanmiddag op het programma staat is door de consul afgelast. Ook de schaduwwedstrijd tegen Voorwaarts Twello gaat niet door omdat de Tweloërs wel competitieverplichtingen hebben. Rohda Raalte speelt nu in en tegen Hoogeveen een oefenwedstrijd. Aanvang is 14.00 uur!

Voor jou geselecteerd

Naar boven