Nieuws

Voorbeschouwing Juliana’31 uit

Rohda Raalte reist aanstaande zondag voor de zesde keer in de historie af naar de sv Juliana ’31 te Malden. Op Sportpark de Broelanden staat dan het treffen tegen de koploper op het programma. En tegen de koploper presteert Rohda Raalte vaak goed, dus hopelijk gaat het komende zondag ook goed!

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

In de voorgaande vijf ontmoetingen verloor Rohda Raalte twee keer, speelde het twee keer gelijk en won het één keer. Tijd dus om alles weer op gelijke stand te brengen. Natuurlijk zal dit niet makkelijk gaan, maar we spelen natuurlijk wel voor de punten. En dit zijn nou net bonuspunten. Normaal gesproken win je niet zomaar bij de koploper.

Bij Rohda Raalte wordt de selectie alsmaar fitter en fitter. De langdurige blessures van Jordy Bloo en Maurice Tepperik zijn voorbij en alleen Max Kiekebosch is nog afwezig. Wel is hij weer volop in training om zo snel mogelijk weer te kunnen aansluiten bij de groep. Deze zondag is wel Jeffrey de Visscher afwezig. Hij kreeg afgelopen zondag zijn vierde gele kaart en mag dus vanaf de kant toekijken. Daar en tegen is Lars van Schooten weer terug van één wedstrijd schorsing.

De wedstrijd op Sportpark de Broeklanden vangt aan om 14:00 uur en wordt geleidt door Dhr. van Schaik uit Goor en hij wordt geassisteerd door Dhr. van Stormbroek uit Lelystad en Dhr. Hannink uit Doetinchem. Voor de thuisblijvers; je kunt de wedstrijd volgen via Twitter.

Resultaten van de laatste 11 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
06-04-2015 1-1 Coen Zwollo
03-03-2013 0-1 Dirk-Jan Klijn Velderman
26-02-2012 3-0
15-11-2009 0-0
26-10-2008 3-2 Jordi Lemmens (2x)

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven