Nieuws

Meld je nu aan voor de Korbeld Rohdadag 2016

Traditiegetrouw sluit Rohda het voetbalseizoen af met de Korbeld Rohda-dag. Dit jaar vernieuwend met voetbalgolf en in de avond spektakel met “Heel Rohda Zingt”. Namens het bestuur van Rohda Raalte willen wij je van harte uitnodigen deel te nemen aan dit feest op zaterdag 18 juni 2016 op ons sportcomplex aan de Zwolsestraat.

rohdadag2016_narrowcasting

Deze dag is bestemd voor alle vrijwilligers en actief spelende leden in de categorie A-junioren, senioren veld en uiteraard alle partners. Ter afsluiting van het seizoen en als dank voor het vele werk dat iedereen het afgelopen jaar heeft verzet.

De dag biedt een gevarieerd programma en is als volgt ingedeeld:

• 15.30 – 17.30 uur   Voetbalgolf of klaverjassen
• 18.00 – 20.00 uur   Een welverdiend buffet
• 20.00 – 24.00 uur   Feestavond, Heel Rohda Zingt!

Voetbalgolf spelen we in teamverband. Wie krijgt de bal met lange halen en het gericht plaatsen vlot in de ‘hole’. Verrassend leuk, dus doe mee en maak het voetbalgolf tot een succes! Na het buffet en de bekendmaking van de Vrijwilliger van het Jaar, barst het feest los met DJ Jurgen en zanger Johan Bril. De avond gaat op de kop en heel Rohda zal zingen! Tussendoor maken we mensen extra blij met prachtige prijzen, te winnen met de Rohda-dag loterij. De opbrengst komt ten goede aan onze eigen vereniging.

De Rohda-dag wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Drankenhandel Korbeld en subsponsors Joop Van Den Enk Catering, Horecagroothandel List, Starlight en Korbeld Verhuur.

Voor jou geselecteerd

Naar boven