Prima resultaat voor Rohda Raalte C5

Twee goed geluimde leiders van Dedemsvaart C3 arriveren bij het wedstrijdsecretariaat van Rohda Raalte. Als ze winnen vandaag pakken ze de koppositie. “Hoe staan jullie ervoor?” vragen ze bijna smalend. We geven ze koffie, en wensen ze veel succes. “Maar jullie krijgen de punten niet cadeau!” roepen we ze nog na.

20160409_125832_002_resized

De opa van Rick is laat vandaag, maar uit zijn ooghoeken ziet hij nog net hoe zijn kleinzoon het eerste doelpunt scoort voor Rohda Raalte C5. Een beetje mazzel, dat wel, maar hij zit! De inzet van Rick en Daan wordt beloond. Onze wissels worden meteen weer de dug-out uitgestuurd (om alvast thee te halen).

Als Thomas nu de nul houdt, blijven de punten weer in Raalte vandaag. Binnen 3 minuten krijgt hij echter al 2 (onhoudbare) ballen om zijn oren en met een 1-2 achterstand gaan we aan de thee die vandaag op tijd is.

Na rust gaat Dedemsvaart gewoon verder met het uitbouwen van de voorsprong. 1-3 en 1-4. Tijd om de wissels in te zetten. Trainer Frank stuurt de gehele reservebank het veld in; Bjorn, Xavier en Martin. Rohda Raalte C5 gaat in de hoogste versnelling. Martin neemt vier passen terug voor een vrije trap. We zien de bal er al invliegen, voordat hij geschoten heeft. Zoiets zie je aankomen. 2-4!

Kansen over en weer met enkele geweldige reddingen van Thomas. Rohda Raalte C5 knokt voor wat ie waard is en dat wordt beloond. Rick 3-4 en Daan 4-4.

Twee leiders van Dedemsvaart C3 met een gezicht als een oorwurm verlaten het wedstrijdsecretariaat van Rohda Raalte!