En nu doorgaan!

Rohda Raalte won afgelopen zondag verdiend met 4-0 van Dieze West uit Zwolle en heeft de weg omhoog ingeslagen. Nu moet er aanstaande zondag gewonnen worden bij Alverna om rechtstreekse handhaving veilig te kunnen stellen. Ook daarna zullen er nog een aantal punten gehaald moeten worden, maar het begin is er.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon goed aan de wedstrijd. Het speelde gediciplineerd en zette Dieze West vol onder druk. In de eerste helft had Rohda Raalte nog wel moeite om een aantal kansen te creëren, maar in de tweede helft ging dat prima. Via Lars Kamperman Leferink kwamen de Raaltenaren in de 51e minuut op een 1-0 voorsprong. Kort daarna kreeg Rohda Raalte een penalty die verzilverd werd door Saba Gwedelidze. Kort daarna besliste Saba de wedstrijd: 3-0.

Het toetje kwam van Jesper Harmens die op aangeven van Saba Gwedelidze de 4-0 binnen schoot. De weg naar boven is ingeslagen. Nu moeten deze punten natuurlijk volgende week verzilverd gaan worden in het rechtstreekse duel met Alverna.

Volgende week zondag 1 mei speelt Rohda Raalte in Wijchen de belangrijke wedstrijd tegen Alverna. Aanvang is 14:30 uur.

’51 1-0 Lars Kamperman Leferink, ’73 2-0 Saba Gwedelidze (Strafschop), ’75 3-0 Saba Gwedelidze, ’81 4-0 Jesper Harmens.
Geel: Mehran Ali Pour Asli, Bjorn Rellum & Danny van der Vegt (Allen Dieze West).

Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Maurice Tepperik, Jordy Bloo, Lennart Krijger, Jesper Harmens, Dirk Jan Klijn Velderman (’82 Fabian Put), Björn Zwikker (’78 Aron Wierenga), Jolf Stel, Saba Gwedelidze en Lars van Schooten (’85 Coen van Heun).