Nieuws

Gaan we het rechtstreeks redden?

Gaan we het rechtstreeks redden? Dat is de vraag die we ons afvragen voor de wedstrijd van aanstaande maandag 2e Pinksterdag thuis tegen het Meppelse Alcides. Met rechtstreeks redden, bedoelen we natuurlijk rechtstreekse handhaving in de Hoofdklasse, of spelen we nog die lange nacompetitie om in de Hoofdklasse te blijven.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Vooraf is het in ieder geval heel duidelijk. Rohda Raalte moet winnen en van de concurrenten, Alverna en/of Hollandia, moet er minimaal één niet winnen van respectievelijk Rigtersbleek (Alverna) en RKHVV (Hollandia). Mochten alle drie de ploegen winnen, dan heeft Rohda Raalte één punt te kort. Ook het doelsaldo van de Raaltenaren is veel slechter dan van Alverna en Hollandia.

Bij Rohda Raalte is zo goed als de hele selectie fit. Momenteel is alleen aanvoerder Jesper Harmens nog een vraagteken, maar de verwachting is wel dat hij kan gaan spelen. Ook de blessure van Jeffrey de Visscher schijnt mee te vallen en hij kan ook spelen.

Natuurlijk verwachten we alle Rohda Raalte-leden en supporters op Sportpark Tijenraan om ons vlaggenschip aan te moedigen in deze zeer belangrijke wedstrijd. We kunnen altijd nog daarna met z’n allen naar Ribs and Blues gaan!

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan staat onder leiding van Dhr. Eleveld uit Oosterwolde en hij wordt geassisteerd door Dhr. Tardy en Dhr. Hindriks. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!!!

Resultaten van de laatste 7 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
23-22-2014 0-0
12-04-2014 3-3 Coen Zwollo, Boy Boeloerditi & Deniz Sahbaz
11-11-2012 1-1 Emir Balavac
09-10-2011 5-2 Teije ten Den (3x), Deniz Sahbaz & Jordy Bloo
03-10-2010 0-1
25-04-2010 0-0
11-05-2003 2-1 Onbekend

Pupil van de week: Anna de Visscher
Sponsor wedstrijdbalVentus Vastgoed

RR - Alcides

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven