Nieuws

Aanstaande zondag start de nacompetitie

Aanstaande zondag start voor Rohda Raalte de nacompetitie om lijfsbehoud voor de Hoofdklasse. In de eerste ronde van de nacompetitie treft Rohda Raalte eerst in een uitwedstrijd Longa’30 uit Lichtenvoorde.

11254751634_873112d992_z

De nacompetitie gaat over drie ronden van telkens een uit- en een thuiswedstrijd. In de eerste ronde begint Rohda Raalte dus met een uitwedstrijd aanstaande zondag in Lichtenvoorde tegen Longa’30, aanvang is 14:30 uur op Sportpark de Treffer, Raadhuisstraat 18 te Lichtenvoorde. De thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan staat gepland voor donderdagavond 26 mei, aanvang is dan 19:30 uur. Daar ons hoofdveld inmiddels op de schop is door het aanleggen van het kunstgrasveld, wordt deze wedstrijd op veld 4 gespeeld.

In de tweede ronde treft de winnaar van deze clash de winnaar van de wedstrijden tussen WVV uit Winschoten en Tubantia uit Hengelo. Eerst een thuiswedstrijd op zondag 29 mei en de return volgt dan op donderdagavond 2 juni. De winnaar daarvan speelt in de finale op zondag 5 juni en zondag 12 juni. Een lange weg dus nog te gaan.

Bij al deze wedstrijden geldt NIET het Europese regelement, dus wanneer er uit met 2-1 is verloren en thuis met 1-0 gewonnen, dan is het gewoon 2-2 en volgt er een verlenging. Is het dan nog gelijk, dan volgen er penalty’s.

Longa’30 werd afgelopen seizoen 3e in de 1e klasse en nam een periodetitel over van kampioen Woezik. Daar AFC Arnhem uit de competitie ging, werd er later verder gespeeld in twee periodes. De andere twee periodes gingen naar Orion en Tubantia.

Voor jou geselecteerd

Naar boven