Nieuws

Voorbeschouwing Longa’30 – Rohda Raalte

Voor Rohda Raalte begint aanstaande zondag de nacompetitie om lijfsbehoud in de Hoofdklasse. De Raaltenaren reizen af naar Lichtenvoorde om daar aan te treden tegen Longa’30, geen onbekende.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Het is dus nu werkelijkheid. Rohda Raalte moet nacompetitie spelen om niet te degraderen. Na een goed begin van de competitie was het het verdere seizoen vooral strijden om niet op de nacompetitie plaats te komen of te blijven staan. Nu we terug kijken hebben we genoeg kansen gehad om van die elfde plaats af te blijven. Met name in duels tegen MSC en Achilles 1894 thuis had er gewoon gewonnen moeten worden in plaats van het gelijke spel.

Ook in het rechtstreekse duel een aantal weken geleden tegen Alverna werd er geen resultaat gehaald. Toch gaat Rohda Raalte met een goed gevoel de nacompetitie in. Van de laatste vier wedstrijden werden er drie gewonnen. Ook positief is dat nu in de 2e helft van de competitie de selectie als maar fitter en fitter wordt.

We spelen dus aanstaande zondag in Lichtenvoorde. Een rood-gele karavaan zal naar de Achterhoek afreizen, daar ook GA Eagles in Doetinchem speelt tegen de Graafschap. De wedstrijd op Sportpark de Treffer wordt aangevangen om 14:30 uur. Scheidsrechter is Dhr. Coppens uit Nijmegen en hij zal worden geassisteerd door Dhr. van Stormbroek en Dhr. Ribbink. We hopen dat Rohda Raalte supporters in grote getale afreizen naar Lichtenvoorde om ons vlaggenschip aan te moedigen!

Resultaten van de laatste 3 ontmoetingen in Lichtenvoorde:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
23-22-2014 3-2 Djeremy Zandvliet (2x)
12-04-2014 1-1 Boy Boeloerditi
11-11-2012 0-0

Interview: Sil Hoonhorst
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven