Nieuws

Goede start aan de nacompetitie

Rohda Raalte heeft zondagmiddag een goede start beleefd aan de nacompetitie. In Lichtenvoorde wonnen de mannen van trainer Frank Tempelman met 1-2 van Longa’30. In een boeiende partij zonder echt heel goed voetbal was Rohda Raalte de minst slechte. Je kon het verschil wel zien tussen een hoofdklasser en een 1e klasser, maar het het ook zomaar de andere kant op kunnen vallen.

De eerste twee kansen waren dan ook voor Longa’30, waarvan men er één verzilverde. Rohda Raalte raakte niet in paniek en kwam dan ook na een half uur spelen langszij via Saba Gwedelidze die een te ver uit zijn doel komende keeper Boschker van Longa’30 te slim af was met een heerlijke lob.

Nog geen twee minuten later was het al weer 1-2 nadat Dirk-Jan Klijn Velderman een rebound na een corner onberispelijk binnen schoot. Voor de rest van de wedstrijd kunnen we heel veel melden, er waren kansen aan beide zijden. Bekijkt U de samenvatting maar en U weet alles.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Aanstaande donderdag speelt Rohda Raalte de return op veld 4 van Sportpark Tijenraan. Het hoofdveld is namelijk niet bespeelbaar door het aanleggen van het kunstgrasveld. Aanvang is dan 19:30 uur.

Karakteristieken:
‘4 1-0 Simon Klein Goldewijk, ’30 1-1 Saba Gwedelidze, ’32 1-2 Dirk-Jan Klijn Velderman.
Geel: Luc Belterman (Longa’30) & Jordy Bloo (Rohda Raalte).
Scheidsrechter: Dhr. Coppens. Assistenten: Dhr. van Stormbroek & Dhr. Ribbink.

Opstelling Longa’30:
Kay Boschker, Luc Belterman (’75 Tom Ikink), Dave Bus, Janik Wolters (’60 Jurgen Weijman), Luuk Hulshof, Simon Klein Goldewijk, Floris Eskes, Nick te Veldhuis, Jurgen Wiegerinck, Tim Bader en Ino Wolters (’55 Freek Heinsbroek).

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Lars Kamperman Leferink, Maurice Tepperik, Fabian Put, Lennart Krijger, Jordy Bloo (’81 Jesper Harmens), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Björn Zwikker (’90 Sven Kruiper), Saba Gwedelidze en Jolf Stel (’78 Jelko Wieferink).

Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Erik Roelofs
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven