Nieuws

Trainer Hollewand maakt transfer naar PEC Zwolle

Martijn Hollewand gaat komend seizoen als jeugdtrainer aan de slag bij PEC Zwolle. Hollewand, dit seizoen verantwoordelijk voor Rohda Raalte C1, heeft na een aantal gesprekken met de clubleiding van PEC Zwolle besloten om daar als hoofdtrainer van de selectie O10 (onder 10 jaar) aan de slag te gaan.

Foto Martijn Hollewand

De afgelopen zes seizoenen was Martijn eindverantwoordelijke bij respectievelijk Rohda Raalte E2, E1, D1 en C1. Rohda Raalte vindt het belangrijk dat er naast de ontwikkeling van de spelers ook aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van het kader. Martijn (sinds vorige week in bezit van TC2 diploma) is een voorbeeld van een intern opgeleide trainer die via Rohda Raalte de stap naar een BVO maakt. Martijn zal zich voegen bij de 4 voormalige jeugdspelers van Rohda Raalte die momenteel actief zijn in de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Hierdoor laten we met trots zien een springplank naar de BVO te zijn voor talentvolle trainers en spelers.

Daarnaast hebben wij Martijn bereid gevonden om komend seizoen bij Rohda Raalte actief te blijven als talententrainer van de leeftijdscategorie O16. Wij wensen Martijn veel succes bij PEC Zwolle en Rohda Raalte!

Met sportieve groet,

Technische Stuurgroep

Voor jou geselecteerd

Naar boven