Nieuws

Prima optreden van de meiden in Toernooien

Afgelopen week speelden de diverse meiden teams op toernooien in de regio. De meiden van Rohda Raalte MC2, MD1 en MD2 deden zaterdag mee aan een toernooi in Deventer bij Helios. De meiden van Rohda Raalte ME1 namen afgelopen zondag deel aan het Wissink D en E toernooi van SV Grol in Groenlo en de meiden van Rohda Raalte MC1 deden vorige week vrijdag in Twello mee aan het toernooi van Voorwaarts. Hieronder enkele verslagen.

meidene1a

Rohda Raalte ME1
Wij hebben zondag 5 wedstrijden gespeeld volgens het Twin-Games-Principe. Dit was de eerste wedstrijd even wennen, maar daarna kwam het helemaal goed. 1x gelijkspel, 3x gewonnen en 1x verloren. Daarna de zeer spannende finale wedstrijd tegen Sportlust Glanerbrug. Door teamprestatie gewonnen met 5-3!
meidene1b
En dan als klap op de vuurpijl werd “onze eigen” Vivian van Mourik ook nog eens uitgeroepen tot voetballer van het toernooi bij de meisjesteams. Het was een super georganiseerd toernooi, voor de kids was er broodje knakworst, ranje, ijsje, springkussen), er waren veel vrijwilligers die zorgden dat alles tot in de puntjes geregeld was. Zelf ballenjongens voor de wedstrijd. Echt een aanrader om aan mee te doen dus! volgend jaar terug voor de wisselbeker? Rohda Raalte ME1 heeft genoten!

Rohda Raalte MC1
Vrijdagavond 13 mei deden de meiden van MC1 mee aan het toernooi van Voorwaarts in Twello. Zij behaalden daar een knappe derde plek! Daarnaast werden de meiden knap tweede in de competitie. Dit alles werd gevierd met champagne!
meidenc1

Rohda Raalte MC2, MD1 en MD2
Rohda Raalte MC2, MD1 en MD2 hebben zaterdag mee gedaan aan een leuk toernooi van Helios Deventer en daar leuke resultaten geboekt. Rohda Raalte MC2 werd 3e van 11 deelnemers, Rohda Raalte MD1 werd 3e van 10deelnemers en Rohda Raalte MD2 werd 4e van de poule. Goed gedaan meiden!
meidenc2
meidenc2a

Voor jou geselecteerd

Naar boven