Nieuws

Nederlaag in uitwedstrijd tegen SJC Noordwijk

Rohda Raalte heeft zondagmiddag met maar liefst 3-0 verloren van SJC Noordwijk in de finale van de nacompetitie om een plaats in de Hoofdklasse voor het volgende seizoen. Het wilde maar niet lukken om een doelpunt te maken en daardoor wordt het volgende week zondag op Sportpark Tijenraan erg lastig om het Hoofdklassersschap veilig te stellen.

Doelpunten ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte werd van meet af aan onder druk gezet en dat resulteerde al in de 6e minuut in een 1-0 achterstand. Deze stand werd na 11 minuten al verdubbeld. Daarna kwam Rohda Raalte wel wat meer in het spel voor, maar tot hele grote kansen kwam het niet in die eerste helft.

In de tweede helft was het wachten op de aansluitingstreffer. Gezien de 2e helft was een doelpunt wel verdiend, doch deze kwam er niet. Wel waren er een aantal kansen gecreëerd. In de 83ste minuut scoorde SJC de 3-0, waardoor het volgende week zondag wel erg lastig wordt. Er moet minimaal met drie doelpunten verschil gewonnen worden om een verlenging af te dwingen. Wint Rohda Raalte met vier doelpunten of meer verschil, dan blijft Rohda Raalte Hoofdklasser. Alles wat minder is betekend degradatie naar de 1e Klasse.