Nieuws

De Coach maakt het verschil – Wij maken het verschil

Gedurende het seizoen 2016-2017 zullen trainers van PEC Zwolle vier trainingsmomenten organiseren voor elftalbegeleiders van Rohda Raalte. Daarbij staat het plezier van het kind in voetbal voorop. Door begeleiders te coachen op verantwoordelijkheid, wordt een duurzame oplossing voor het gebrek aan respect en sportiviteit op en rondom het voetbalveld geboden.

De Coach maakt het verschil:

De sleutel voor een positieve gedragsverandering van spelers en ouders ligt in deze aanpak bij de (jeugd)trainers van het amateurvoetbal. De trainers van PEC Zwolle zullen op de avonden proberen een kindvriendelijk en positief voetbalklimaat te creëren door jeugdtrainers te wijzen op het belang van positieve coaching en het betrekken van alle spelers bij hun elftal.

Aftrap op sportpark Tijenraan
Sportpark Tijenraan staat op vrijdagavond 17 juni geheel in het teken van dit mooie project. Om 19.00 uur vindt de KICK OFF plaats. Rohda Raalte is de eerste en tot nu toe enige vereniging in Overijssel die meedoet aan het project. De KNVB hoopt het project in de komende jaren te laten doorgroeien, zodat er meer amateurclubs zich bij dit initiatief kunnen aansluiten.

Opmaak 1

Het project ‘De Coach maakt het verschil’ is een samenwerking tussen KNVB, PEC Zwolle en Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven