Nieuws

Aanstaande zondag ‘der op of der onder’

Aanstaande zondag 12 juni is het alles of niets voor Rohda Raalte. Er zal met minimaal drie doelpunten verschil gewonnen moeten worden van SJC Noordwijk om een verlenging af te dwingen in de finale van de nacompetitie om één plaats in de Hoofdklasse voor het aankomende seizoen.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Natuurlijk zal dit een lastig verhaal worden. SJC Noordwijk bleek afgelopen zondag een hele goede ploeg te zijn (3-0). Toch blijft de selectie van Frank Tempelman er in geloven. In het voetbal is immers van alles mogelijk en zijn de wonderen nog altijd de wereld niet uit. Zolang het eindsignaal van de scheidsrechter niet heeft geklonken zal de selectie er van alles aan blijven doen om degradatie te voorkomen!

Daarbij zijn we natuurlijk de steun nodig van U, Rohda Raalte lid en/of supporter! Kom dus allen aanstaande zondagmiddag en steun de mannen! Samen gaan we ervoor!

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:30 uur en wordt geleid door Dhr. ten Horn uit Veendam en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Balta uit Hoogezand en Dhr. de Vries uit Steenwijkerwold. KOMT ALLEN!

Interview: Simone Chapel
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven