Nieuws

Degradatie is een feit

Na een zeer moeizaam seizoen is dan vandaag toch het doek gevallen. Er werd vanmiddag met 1-3 verloren van SJC Noordwijk waardoor zij promoveren en wij helaas degraderen naar de 1e Klasse.

Doelpunten & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Vanaf het beginsignaal van de scheidsrechter bleek dat het een zeer moeilijke opgave werd. SJC was van meet af aan de betere ploeg en scoorde dan ook in de 31ste en 34ste minuut. Vlak voor rust deed Lars van Schooten namens Rohda Raalte nog wel wat terug, maar na de rode kaart van Jeffrey de Visscher in de 2e helft bleek een ruime overwinning niet reëel meer.

SJC scoorde zelfs vlak voor tijd nog een 3e treffer, waarmee de eindstand op 1-3 kwam. Na 75 minuten werd de wedstrijd nog ruim een half uur stilgelegd vanwege het onweer wat over trok. Komend seizoen speelt Rohda Raalte dus in de 1e Klasse. Het is nog even afwachten wat de indeling wordt, daarover binnenkort meer.

Frank Tempelman op radio Oost:

Jesper Harmens op radio Oost:

Samenvatting Bollenstreek omroep:

Karakteristieken:
’31 0-1 Raymond van Heijningen; ’34 0-2 Sten Goosen; ’42 1-2 Lars van Schooten; ’84 1-3 Stef van der Zalm.
Rood: Jeffrey de Visscher (Rohda Raalte); Geel: Jeroen Jansen (Rohda Raalte), Stef van der Zalm & David Verweij (SJC).