Nieuws

Doelpunt van het jaar verkiezing 2015-2016

De filmcrew van Rohda Raalte heeft voor tweede keer het hele seizoen van ons vlaggenschip helemaal op video staan. Wekelijks staan zij in weer en wind om een samenvatting voor jou te maken. Simone Chapel, Erik Roelofs, Jeroen Vulink, Sil Hoonhorst en René Kappert hebben dan ook een selectie aan doelpunten gemaakt om opnieuw een Doelpunt van het Jaar Verkiezing te houden in samenwerking met Supportersvereniging Rood-Geel.

21215880615_60caed1a97_b

Afgelopen seizoen is Simone Chapel erbij gekomen voor de interviews, een welkome aanvulling zo bleek. Ook het sponsorbord, wat hangt in het spelershome zorgde voor een professionelere uitstraling, net als de leader dat voor elk filmpje vertoond wordt. Ook zijn we blij met het overdekken van de camerapositie aan het hoofdveld, wat de maandagploeg samen met de accomodatiecommissie gerealiseerd heeft.

Voor komend seizoen staat er natuurlijk ook weer wat nieuws op het programma. We zullen meer gaan filmen voor video analyse. Ook zal er op aanvraag bij andere teams gefilmd kunnen worden. Verder is er altijd nog een vacature binnen de filmcrew, zie vacatures Rohda Raalte

Doelpunt van het Jaar Verkiezing
Kies nu jouw favoriete doelpunt van het afgelopen seizoen. Bekijk het filmpje en vul dan onderstaand formulier in. Je kunt per persoon of emailadres één keer stemmen. Tijdens de Rohdadag, aanstaande zaterdag 18 juni, zal het winnende doelpunt bekend worden gemaakt. Je kunt dus stemmen tot aanstaande zaterdag 18 juni, 12:00 uur! De supportersvereniging Rood-Geel heeft voor de stemmers een leuke prijs. Stem dus nu op jouw favoriete doelpunt!

Het stemmen is gesloten! De winnaar wordt vanavond, zaterdag 18 juni, bekend gemaakt op de Rohdadag!

Voor jou geselecteerd

Naar boven