Nieuws

Nuttig Rinus Michels Toernooi bij Alphense Boys

Afgelopen zaterdag verzamelden Rohda Raalte A1, B1 en C1 zich om 7:00 uur op de parkeerplaats van Rohda Raalte om deel te nemen aan het Rinus Michels Toernooi. Alphense Boys was de gastheer van deze editie. Het Rinus Michels Toernooi is een jaarlijks onderling toernooi van Alphense Boys (Alphen aan den Rijn), Quick ’20 (Oldenzaal), d’ Olde Veste’54 (Steenwijk), AFC Amsterdam en Rohda Raalte. Het toernooi wordt gespeeld door de nieuwe A1, B1 en C1 van de deelnemende verenigingen.

RMT 2016

Rohda Raalte A1 pakte 3 punten maar dit hadden er meer kunnen en moeten zijn. Ze waren meerdere wedstrijden de bovenliggende partij maar konden dit helaas niet in doelpunten uitdrukken. Het spel beloofd in ieder geval wat voor de competitie.

Rohda Raalte B1 pakte de winst tegen Quick’20 en d’Olde Veste en verloor met 1-0 van Alphense Boys en AFC Amsterdam (beiden 2e Divisie). Een knappe prestatie van de mannen van Johannes Venema.

Rohda Raalte C1 speelde bij vlagen aardig maar kwam vooral tegen de teams uit het westen vooral kracht tekort. Er werd 1 punt behaald tegen d’ Olde Veste.

AFC Amsterdam pakte de verdiende titel. Al met al een nuttige dag met wisselende resultaten waar het kader een goede indruk heeft gekregen van de spelers en het team. Nu op vakantie om begin augustus weer fris aan de start te staan van het seizoen 2016/2017.

Einduitslag:

Plaats Club Punten
1 AFC Amsterdam 32
2 Alphense Boys 26
3 Quick’20 11
4 ROHDA Raalte 10
5 d’ Olde Veste’54 7

Foto: Tino Nijland

Voor jou geselecteerd

Naar boven