Nieuws

Het programma Rabobank Gé Nijboer Toernooi (Update)

Op zaterdag 3 september en zondag 4 september is het weer tijd voor het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 37e keer wordt georganiseerd.

16997319266_9c0fe0c066_b

De toernooi-commissie is bijzonder blij dat zich ieder jaar opnieuw weer zoveel jeugdteams aanmelden om deel te nemen aan dit evenement. Dit jaar nemen 100 teams deel aan ons toernooi. Dit betekent dat ruim 1.000 jeugdige voetballers actief zullen zijn op de velden van Rohda Raalte. Ook dit jaar is er op de zaterdagochtend een poule van het G-voetbal. Nieuw is de benaming van de jeugdteams. In plaats van D, E en F is het O13, O11 en O9. Dit zal even wennen zijn voor de meesten onder ons.

Niet nieuw is dat wij alle voetballers een goed en sportief toernooi toewensen! Uiteraard gaat dit niet zonder de nodige steun van een grote groep vrijwilligers, waarvan er velen al jarenlang actief zijn. Het doet je als organisatie dan ook goed om telkens weer te kunnen rekenen op de inzet van velen die, op welke wijze dan ook, hun medewerking verlenen aan ons toernooi. Vanaf deze plaats willen wij hen dan ook bedanken voor hun geweldige bijdrage. Fantastisch! Voorts een bijzonder woord van dank aan Rabobank Salland, als sponsor van onze vereniging en ons toernooi. Zij maken het mede mogelijk dit soort evenementen te organiseren.

Je kunt HIER het programmaboekje downloaden en/of bekijken! LET OP! DIT IS DE VERNIEUWDE VERSIE!!!

Namens de organisatie,

Patrick Booijink
Voorzitter toernooicommissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven