Nieuws

Openingsbarbecue meer dan geslaagd!

Goed weer, lekker eten en ruim honderd aanmeldingen. Dat zijn de feiten van een geslaagde primeur van de activiteitencommissie: de openingsbarbecue. Deze vond afgelopen zondag 11 september plaats.

img_0772

Het idee was eigenlijk simpel. Een gezellig samenzijn voor alle seniorenleden als aftrap van elk voetbalseizoen. Zondagmiddag 11 september, half drie was het zover. De meterslange barbecue werd door de koks van de Dutch Grill Store aangestoken. En het inmiddels volgestroomde terras met hongerige seniorenleden stond te popelen om de zeer smakelijke etenswaar van de Dutch Grill Store (www.dutchgrillstore.nl) soldaat te maken, waaronder spareribs, oerhammetjes en broodjes pulled chicken. En dat gebeurde ook.

De aanwezige ROHDA leden bleken naast voetbalkwaliteiten (de een meer dan de ander) ook uitstekende Bourgondiërs te zijn. Enkele uren later keerden er velen met een voldaan gevoel en een gevuld buikje weer huiswaarts, al dan niet via een plaatselijke horeca gelegenheid. Rest ons om alle aanwezigen te bedanken voor de grote opkomst. Een traditie is geboren, hopelijk tot volgend jaar!

Activiteiten Commissie Senioren

img_0778

img_0794

Voor jou geselecteerd

Naar boven