Opnieuw winst voor Rohda Raalte JO17-05

Gelukkig had Frank (E) nog een plekje vrij in de auto, want we moesten 3 punten mee terugnemen uit Hasselt.

img_1060

Vóór rust was Rohda sterker. Rick opende de score gevolgd door een snelle tegengoal. Daarna een prachtig doelpunt van Thomas (op zijn verjaardag) Het mooiste doelpunt kwam van de voet van Raoul. In zijn ooghoek zag hij dat de keeper te ver voor de goal stond, dus met een prachtige lob werd de keeper voor schut gezet: 1-3. Na rust was alles anders. Hasselt had een verse spits uit B1 geronseld (mag dat ?) en het spel werd harder en mannelijker. Dat viel tegen voor onze jongens. Ze riepen op hun moeder en wilden naar huis! Onze nieuwe keeper Chris wilde echter van geen wijken weten en hield Rohda in de wedstrijd. Eindstand 3-4.

Conditioneel en qua wedstijdmentaliteit is er nog werk aan de winkel. Een schone taak voor onze supertrainers Lennix en Frank(H) zie bijgaande foto; daar wordt je toch bang van?