Nieuws

Prima overwinning Rohda Raalte O15-1

Zaterdagmiddag speelde Rohda Raalte JO15-1 (C1) een thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van SC Enschede. Hieronder ziet U een kort samenvatting (doelpunten) en leest U het verslag van het team zelf.

Doelpunten Rohda Raalte TV:

Met één overwinning en één nederlaag begonnen we vandaag aan de derde competitieronde. Tegenstander: SC Enschede JO15-1. Om 13.00 uur werd er afgetrapt, waarbij er een aanvallend, energiek en dominant Rohda Raalte JO15-1 gevraagd werd. Met focus op het snel veroveren van de bal, de technische vaardigheden in balbezit en het zoeken van ruimte vooruit, werd SC Enschede vanaf de eerste minuut onder druk gezet. Toch leverde een onoplettendheid een vroege 0-1 achterstand op, maar vanaf dat moment was er controle, kwamen er kansen en uiteindelijk vijf doelpunten.

Volgende week gaan wij op bezoek bij HSC’21 JO15-1. Een nieuwe uitdaging, waarbij de spelers weer in situaties zullen komen, waarin creativiteit, verantwoordelijkheid en samenwerking gevraagd zullen worden om met elkaar een doel te bereiken. Oftewel een nieuwe week om te leren en om beter te worden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven