Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Stevo

Aanstaande zondag 25 september speelt Rohda Raalte weer een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan. Stevo uit Geesteren komt op bezoek. Het is het weerzien met een oude bekende, waar in het verleden vele duels tegen gespeeld werd.

Voorbeschouwing Rohda Raalte TV:

Stevo uit Geesteren werd afgelopen seizoen kampioen van de 2e Klasse en hoopt natuurlijk op handhaving in dit seizoen. Met twee punten uit drie wedstrijd is dit natuurlijk onder de maat om in de 1e Klasse te blijven. Men zal als underdog naar Raalte komen aanstaande zondag en hopen op een stuntje.

Men meld het volgende op de website: “Stevo moet in de beginfase van de competitie duidelijk nog wennen aan de eerste klasse. Ondersneeuwen doet het zeker niet. Een overwinning wil wel eens helpen om het zelfvertrouwen op te krikken. Als dat dan tegen Rohda mag gebeuren zou fantastisch zijn. Mocht er nog steeds drempelvrees zijn van Stevo in de eerste klasse, dan behoort die na een overwinning op Rohda Raalte definitief tot het verleden en kan voorzichtig omhoog worden gekeken wat betreft de stand op de ranglijst.”

Komt dus allen aanstaande zondag naar Sportpark Tijenraan, aanvang: 14:00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Laarhuis uit Delden en hij wordt geassisteerd door Dhr. Hannink en Dhr. Dorsthorst. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Teun Reimert (Rohda Raalte O11-4)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte O11-5
Sponsor wedstrijdbalAssink Weustink Elektro

Resultaten van de laatste 5 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
19-08-2009 2-0 (Beker) Sander Kok & Bas Tuitert
07-10-2007 0-0
19-03-2006 3-0 Sander Kok, Christian Zuidema & Stef Hendriks
20-02-2000 1-3 Onbekend
17-03-1996 2-3 Onbekend

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven