Door eigen fouten onnodige nederlaag tegen Stevo

Rohda Raalte heeft zichzelf zondagmiddag geen plezier gedaan. Op eigen terrein werd er onnodig met 2-3 verloren van Stevo uit Geesteren. Door dit resultaat staat Rohda Raalte in de middenmoot van de 1e Klasse E.

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Middels eigen fouten stond het na dertien minuten op 0-2. De jacht op de aansluitingstreffer kon beginnen. Maar daar speelde Rohda Raalte een tempo te laag. Stevo zakte met het hele team in als een handbalverdediging rondom zijn eigen zestien. En hield stand. Men was na afloop helemaal leeg gespeeld.

Toch was Rohda Raalte duidelijk de betere ploeg, maar wat heb je daar aan, wanneer je er niet meer inschopt dan je tegenstander. Na de gelijkmaker in de tweede helft, was het in de aanval er na alweer 2-3 en kon de jacht op de gelijkmaker weer opnieuw beginnen. Rohda Raalte kreeg daarna nog wel een aantal kansen, maar tot doelpunten leidde dat helaas niet meer.

Volgende week weer nieuwe kansen, nieuwe punten in de uitwedstrijd tegen Rigtersbleek in Enschede. Aanvang is dan 14:00 uur.

‘2 0-1 Tom van Bentheim; ’13 0-2 Roy Wigger; ’17 1-2 Ogúzhan Sahin; ’76 2-2 Djeremy Zandvliet; ’77 2-3 Niels Wigger.
Geel: Coen van Heun (Rohda Raalte) & Maarten Gelhever, Roy Damhuis, Tom van Bentheim en Marc Voshaar (Stevo)

Jens Veldwachter, Lennart Krijger (’46 Max Kiekebosch), Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen (’74 Edilson Coelho), Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Ogúzhan Sahin & Ronald Gomez.