Rohda Raalte O21 komt net tekort tegen GA Eagles O19

Beloftenteam Rohda Raalte O21 heeft dinsdagavond met 1-2 verloren van Go Ahead Eagles O19. De eerste helft ging gelijk op en werden er weinig kansen gecreëerd door beide teams. Na rust kwam GAE O19 sterk uit de kleedkamer en dit resulteerde al snel in een 0-2 voorsprong. Tien minuten voor tijd scoorde Jesse Kruiper de aansluitingstreffer maar ondanks een slotoffensief bleef het bij 1-2.

o21-gae-o19-111016

Het was een nuttige wedstrijd met voldoende leermomenten voor de mannen van Frank Tempelman en Edilson Oliviera. De volgende wedstrijden van Rohda Raalte O21 staan gepland in november tegen Berkum O21 en PEC Zwolle O19.