Nieuws

Voorbeschouwing Bvc’12 – Rohda Raalte

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag een uitwedstrijd in Beek-Ubbergen tegen promovendus Bvc’12. Het is voor het eerst in de historie dat beide clubs tegen elkaar spelen. Bvc’12 staat momenteel op een knappe tweede plaats en Rohda Raalte staat vierde. Het verschil tussen beide teams is slechts twee punten.

Voorbeschouwing Rohda Raalte TV:

Na het teleurstellende gelijkspel van afgelopen zondag thuis tegen Tubantia (1-1), nu dus weer een uitwedstrijd voor de Rood-Gelen. Dit ging in de afgelopen drie wedstrijd prima. Alle uitwedstrijden werden gewonnen. Het is dus zaak om er een vierde van te maken! Natuurlijk zal dit niet gemakkelijk gaan, daar de Gelderlanders het prima doen. Vorige week werd zelfs van koploper Sc Bemmel de eerste punten afgesnoept.

Bij Rohda Raalte is zo goed als de hele selectie fit en kan trainer Frank Tempelman kiezen uit een ruime selectie. We hopen natuurlijk dat de voorhoede een beter rendement gaat halen uit de vele kansen die het al gecreëerd had in de afgelopen wedstrijden, maar om het jezelf makkelijker te maken, is het handiger om het rendement van de aanvallen, cq. kansen te verhogen.

De wedstrijd op Sportpark ’t Groothuis te Beek-Ubbergen vangt aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. L. Eleveld uit Oosterwolde en hij wordt geassisteerd door H. Basstra uit Roden en M. Smook-Brands uit Hoogeveen. Voor de thuisblijvers is de wedstrijd live te volgen via het Twitteraccount van Rohda Raalte.

Interview: Simone Chapel
Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven