Nieuws

Voetbalplaatjesboeken

Afgelopen woensdagavond zijn de voetbalplaatjesboeken uitgereikt aan de leiders van ieder team met het verzoek deze te overhandigen aan de spelers die op de individuele foto staan. Inmiddels hebben de meeste spelers het boek thuis, want we hebben al vele positieve reacties ontvangen op het boek!

Maar “waar mensen werken worden fouten gemaakt” wordt gezegd……. Helaas kwamen we er ook achter dat er een teamfoto mist is het boek en wel van het team “Onder de 9-3”. Heel vervelend want ook dit team hoort in het boek met een teamfoto!

Het meest vervelende is dat we het niet meer kunnen terugdraaien. Wel heeft het bedrijf, welke de productie in handen had, direct donderdag van de foto, afdrukken gemaakt voor het hele team om op deze manier het leed wat te verzachten. Ook wij willen het team nog een beetje extra in het zonnetje zetten, door de foto hier te plaatsen.

ccf14102016_00000

Nog een algemene opmerking over boeken:
De volledige productie van het boek ligt bij de Jumbo. Wij hebben voor alle spelers die op de individuele foto staan, een boek ontvangen van de Jumbo en hebben zelf geen extra boeken ter uitgifte ontvangen. Een (extra) boek is dus alleen verkrijgbaar bij de Jumbo.

Voor jou geselecteerd

Naar boven